Tamborim
repinique
apito
surdo
claves

Lessen en optredens

Er zijn verschillende mogelijkheden om met percussie aan de slag te gaan.
Ook kan je me inhuren voor een swingend optreden op je feest of een workshop op maat.

Cursussen volwassenen

In de omgeving Zutphen-Arnhem verzorgt Tessa Valstar groepscursussen Braziliaanse percussie voor verschillende niveaus. Ervaring is niet vereist! En een gratis proefles is altijd mogelijk.

Drie keer per jaar starten er twee cursussen Braziliaanse percussie voor beginners en gevorderden.

Op verzoek verzorg ik Zuid-Amerikaanse percussie workshops op locatie. Bijvoorbeeld in het prachtige Bed & Breakfast Olthuys, midden in de natuur rondom Vorden (Achterhoek). Ga helemaal los en je zult verstelt staan van je eigen ritmisch talent! Workshop, tot max. 30 personen. Per 2012 is B & B Olthuys ook een officieel Natuurkampeerterrein in de Achterhoek. Ze zijn ook echt op kinderen ingesteld, dus kinderworkshops zijn meer dan mogelijk

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de cursus Braziliaanse percussie? Kijk dan op de nieuwspagina voor de actuele data van de lessen en optredens.

Cursussen voor kinderen

Cursussen voor kinderen vinden plaats op verschillende dagen bij de Muzehof te Zutphen

  • Voor de allerkleinsten (2 tot 4 jaar):
    - Peuters maken muziek: start bij voldoende aanmeldingen 4 mei 2020, open les op 20 april 2020. De cursus bestaat uit 9 lessen op maandag van 10.30 tot 11.15 uur.
  • voor kinderen van 4 tot 7 jaar: Op Reis! een reeks van 7 lessen waarbij de kinderen kennis maken met verschillende muziekstijlen. Bewegen, zingen en trommelen!
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar:
    - Slagwerkcursus Zuid Amerikaanse ritmes, start bij voldoende aanmeldingen in september en januari 

Bel of mail voor meer informatie over lestijden en kosten.


Weekenden

Ook organiseer ik regelmatig drumweekenden. Het idee is dan om een swingende drumband te laten ontstaan, zoals de sambabands in Rio de Janeiro. Naast traditionele Braziliaanse ritmes, komen ook andere funkachtige (straat)ritmes aan bod.

Bruiloften en partijen

Graag kom ik je promotiefeest, bruiloft of vrijgezellenfeest opluisteren met mijn drums. Sla de spanning voor het 'ja-woord' van je af met een avondje percussie. Tijdens je feest kan ik ook de gasten bij het muziekspektakel betrekken.

Workshops op maat

Naar wens kan ik themagerichte workshops, langdurige of juist korte cursussen voor je samenstellen. Ik ben in het bezit van percussie instrumenten voor 30 personen en veel vrolijke attributen.

Wil je eens kennis maken of meer informatie over de verschillende mogelijkheden, neem dan gerust contact op!

caixa
shaker
agogo
website: simplex interactive