Tamborim
repinique
apito
surdo
claves

Swing nieuws


Privélessen of lessen in kleine groepjes, speciale doelgroep

Vanuit mijn achtergrond als muziekorthoagoge werk ik met plezier met kinderen of jongeren die wat meer aandacht nodig hebben. Ik maak de lessen op maat, in overleg met de ouders en de kinderen. De lessen kunnen bij mij thuis gegeven worden of op lokatie. 
Indien je geinteresseerd bent kun je een e-mailtje sturen: info@tessavalstar.nl

Sambalesgroep in Ulft swingt!

De sambaschool krijgt vorm! Heb je zin om mee te doen? Iedereen is welkom. Ervaring is niet nodig, wel een grote dosis enthousiasme! Aanmelding via deze site

Korte cursus percussie in Zutphen voor volwassenen

Indien er voldoende aanmeldingen zijn (minimaal 5) kan een  korte cursus braziliaanse percussie van start gaan in de Muzehof te Zutphen. Ervaring is niet nodig! Informatie of aanmelding via deze site

Zuid-Amerikaanse percussie workshop op toplocatie

Op verzoek verzorg ik Zuid-Amerikaanse percussie workshops op locatie. Bijvoorbeeld in het prachtige Bed & Breakfast Olthuys, midden in de natuur rondom Vorden (Achterhoek). Bed & Breakfast Olthuys is gelegen in de Achterhoek, Gelderland en direct grenzend aan het natuurgebied 't Grote Veld. Deze bosrijke omgeving is voorzien van wandel-en fietspaden die o.a. leiden langs de 8 kastelen die Vorden rijk is. De luxe Bed & Breakfast is verder zeer kindvriendelijk en per 2012 ook een officieel Natuurkampeerterrein in de Achterhoek. Optimale privacy en natuurbeleving. Met gebruik van eigen kampvuur BBQ. Ga dus helemaal los en je zult verstelt staan van je eigen ritmisch talent of die van de kinderen! Workshops voor groot en klein, tot max. 30 personen. Arrangementen zijn het gehele jaar mogelijk!

En verder

Drummen op het AZC in Zutphen! Met een groep enthousiaste jongeren schudden wij de boel daar helemaal door elkaar! We hebben geen taal nodig en communiceren via de muziek.

caixa
shaker
agogo
website: simplex interactive